tiistai 18. marraskuuta 2008

Suru



Tänään tuli surullinen uutinen perille. Iggy Pop oli hukassa viime torstaista asti, ja niinkuin jo pelkäsin, ei tule enää kotiin. Iggy on jäänyt auton alle, eikä selvinnyt. En vielä tiedä miten oli käynyt, ja toivon vain ettei joutunut kärsimään yhtään tarpeettomasti. Iggy oli syntynyt 7.11.06 ja oli siis juuri kaksivuotias. Minusta Iggy oli maailman kaunein kissa ja todella rakas.

Lepää rauhassa ukko.

Iggy osallistuu näillä samoilla kuvilla kissakuvahaasteen 90. ja tämän viikon osuvaan aiheeseen; Oma koti


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin osaanottoni! Oma Sissi-kissani koki saman kohtalon yli kaksi vuotta sitten ja vieläkin on ikävä.

Villikissa kirjoitti...

Oi, kun oli ikäviä uutisia.Aivan tässä meni sanattomaksi noin surullisen uutisen kuullessaan.
Voimia teille sinnepäin surun keskelle.
-Petteri, Sofia ja Sonja-

Laura kirjoitti...

Eikä :( Rauha Iggyn sielulle <3

Viipukka kirjoitti...

Eilen illalla Iggyn päälle ajanut mies toi sen kotiin. Kertoi ettei Iggy ehtinyt kärsiä, ja oli todella pahoillaan. Me taas olimme kiitollisia että näki niinkin paljon vaivaa löytääkseen omistajan, kun tosiaan kissan pannassa oli minun vanha numero. Hän kertoi että itseltään oli vuosia sitten kadonnut kissa, eikä koskaan saanut tietää miten sen kävi, siksi huolehti niin kovasti.
Nyt Iggy odottaa tuhkausta ja meillä on murheellinen tunnelma. Mies joutui tietysti ottamaan sen vastaan, ja repesikin vallan itkuun kun tuli takaisin sisälle.. Tekee mieli vain katsella kuvia Iggystä.. se oli niin kovin kaunis kissa.

Villikissa kirjoitti...

Vaikka oli käynyt noin ikävästi, voin kyllä sanoa että oli tosi ihanasti tehty siltä mieheltä.Nähnyt tosiaan vaivaa saadakseen sinun tietosi selville.
Kun ihmisillä on eläimiä, se opettaa inhimmillisemmäksi.Olen sen huomannut myös itsestäni.Ennen kuin minulla oli nuo kissat, en osannut arvostaa eläimiä niin paljon ja kunnioittaa niitä.Nehän ovat samalla lailla tuntevia kuin me ihmisetkin.

Viipukka kirjoitti...

Totta!
Ja saatiin tietää ettei kukaan ollut esim. tehnyt pahuuttaan jotain. Ja sitten saadaan saattaa ukkeli lepoon arvokkaasti! Jotkut kai voisivat vaan unohtaa johonkin ojaan välittämättä sen enempää.

Nyt onkin sitten projektina löytää Taika- tytölle uusi kaveri. Se kun on aivan surkea yksinään!

Kiitos osanotoista kaikille! <3