sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Rauhallinen viikonloppu

Apinapipo sai korvaläpät ja nauhat. Se on vähän reilun kokonen, mutta sitäkin lämpimämpi aluslakin kanssa pakkasella! Tässäpä näkyy tuo pukukin jonka mummu osti, ja sen värien mukaan pipo tehtiin. Tyttö on todella innokas mannekiini.. (niin iso purkka suussa ettei se liiku)
Koska mulla ei kai parempaakaan tekemistä ole, niin meidän kaappi näyttää (vielä) näin hienolta! Järjesteleminen ja siivoominen on mun elämän suola nykyään. Aloin jo repiä myös keittiön loppuja tapetteja =)
Kaveri on löytänyt kirpparilta näääääin ihanan norsukankaan, ja se on ihan sen näköinen että haluaa meidän vauvan sänkyyn! 

Jos joku ei vielä ole tiennyt, niin minä olen mieletön norsufriikki! Kotona on mitä erilaisimpia norsujuttuja, ja niitäkin voisi joskus huvikseen esitellä täällä..

Nyt on lastenhuone melkein valmiina. Matto ostettiin ja verhot pitäisi vielä saada kulkemaan ikeasta tänne. Mitenköhän se onnistuisi..? 
Tonttulakit tytön serkuille edistyy niin että yksi on valmis. Vielä toinen poikien lakki, ja tytölle omansa. Laitan kuvaa kyllä vasta kun se tyttöversio on valmis, näytän sitten ahkeralta. Muksaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja: