torstai 2. heinäkuuta 2009

Vaatturi


Minun käsityö touhut on viimeaikoina keskittyneet niinkin tähdellisiin juttuihin, kuin barbien vaatteet. Kohta neljä täyttävä tyttäreni on päättänyt olla edes joltain osin "normaali" tyttölapsi, ja himoitsee jokaista barbinkuvatusta jonka näkee. Onneksi se ei osaa vielä vaatia että ne pitää olla uusia. Kirpparilta siis löytyy.

Tässä miss Barbie esittelee virkattua luomusta, jonka kuitenkin sovitin jollekkin sekundamuotinukelle, joten se on hitusen iso tälle aidolle blondille. Kuinka ollakkaan, Barbien rinnanympärys ei olekaan "omaa luokkaansa" khihii.


Neidin mielestä on jossain välissä ollut hyvä idea leikata hamosensa reuna riekaleiksi, josta minä palkitsin hänet tekemällä mekosta barbille takin. Sydän taskuista tuli huppu. Siinäpä se. Seuraavaksi ohjelmassa virkkausta; patalappuja ja tiskirättejä.

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Se on sitten uusi barbi. Niillä vanhoilla, ehdoilla 80-luvun barbeilla oli uhkeat mitat (mulla on pusubarbi tallessa), mutta sitten jossain vaiheessa niitä uudistettiin totuudenmukaisemmiksi ja rintamus pieneni.