maanantai 10. marraskuuta 2008

O-ou!


Tässä keittiön nurkka ja seinä ennen parannusta.
(huh! aika hirvitys!)
Ja tässä! Uusi upea seinä hyllyineen! Tadaa!
Kuva nyt ei ole parhaasta päästä, se meni tärähtämäänkin, mutta en muistanut ostaa pattereita kameraan niin tähän on nyt tyydyttävä! Kaikkine hankintoineen tämän seinän tekeminen maksoi alle 150e, joten ei edes tuhlattu! Alhaalla tänään Pieni Kamarista ostettu vihannes astia. En vielä tiedä onko sittenkin vähän turhan iso tuohon..
Mm. tämä japanilainen astiasto, johon mies ihastui, kuuluu niihin hankintoihin. Joten ei edes kaikki ollut niin hirmu tarpeellista =)
Myös uusi vauva on laskettu kuluihin. Niin ikään miehen hankinta. Toivottavasti pitää meidän vauvasta yhtä hyvää huolta kuin tästä pienestä bonzai- puusta.
Ei myöskään täysin tarpeellinen, mutta ihq norsutarjotin ikeasta. Minun kitinän tulos.
Halkea kateudesta Markka! Apinaroikotin jonka sain äidiltäni!  Näitä on toinenkin eri asennossa oleva vaatekaapin reunassa killumassa.
Tämän päivän kirpparilöydöt. Purkki kahville ja matalampi vaikkaaa... mausteille! =)
Nyt menee miehellä jo hermot! Oli tarkoitus ostaa jotain perushalpaa lankaa tytön pipoa varten. Satuin käsityökauppaan, ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa! Aloin hetkessä ymmärtää lanka- apinoiden innostuksen näihin lankoihin. Tämä easy lahti mukaan, kuten myös koon 8 puikot, joilla opettelin juuri tekemään nurjan silmukan. Aika kankeaa on! Novitan Santorini ihan anttilasta, pientä kaulahuivia varten.
Myös pikkuneiti on harrastanut kädentaitoja päiväkodissa ja tehnyt miehelle tyynyliinan, jota tässä nyt esitellään. "tuossa on moottolipyölä, ja tossa kuolma-auto"

Kyllä nyt on taas puuhaa kun on kaikkea uutta. Lastenhuoneen kimppuun pääsen seuraavaksi, kun sinne tuotiin viikonloppuna pinnasänky ja hoitopöytä.. miten ihmeessä tuon ensimmäisen kanssa tuli toimeen ilman hoitopöytää. En voi käsittää! ;)

5 kommenttia:

Markka kirjoitti...

No hitto, halkean kateudesta! Enkä vaan apinoiden suhteen vaan kaiken. Keittiö näyttää ihanalta.

Lankahulluus alkaa muuten helposti, lahjoitin Hannikselle just varmaan 3 kiloa lankaa.

Viipukka kirjoitti...

Kiitos kiitos. Mä oon ihan yli- onnellinen tuosta muutoksesta! Nyt vielä siihen työtaso alle niin kyllä kelpaa.

Ja tietty. Tosta kun käännyt 180 astetta niin karu todellisuus valtaa näkökentän.. mut mä pääsen sinne vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Musta taisit saaha ny vakkari seuraajan tänne. Kivan näköinen blogi ja mukavasti kirjuuttelet :o)) JOtta eiku "iso veli valvoo" :D

Viipukka kirjoitti...

Jee! Tervetuloa vaan. Toivotaan että piisaa juttua =)

Viipukka kirjoitti...

hmmm..Jäkis?