keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Momo- pipo

Kovan työn ja harjoittelun tulos!
Momo the Monkey- pipo!
Epäilempä että kun tuo lanka on niin paksua ja kypärämyssy on olemassa, niin ei tuohon vuorta tarvitsekkaan tehdä.

Seuraavaksi työn alla onkin neidin kaulahuivi. Koska kaverin luona kyläillessä se ei saanut tarpeekseen sellaisesta! Tänään myöhemmin on vielä mentävä lankakauppaan, koska Elohiiri antoi ihanan ja yksinkertaisen idean; neulottu tonntulakki! Mikä voisi olla mukavempi joulutervehdys tytön serkkupojille? Joulun aikaan neulottu sellainen vieläpä on käytännöllinen! Sain keittiön ja eteisen välisen nurkkauksen maalarrua, mutta mobilen huovutus ei vielä ole saanut tulta allensa. Niin paljon ideoita pyörii päässä edelleen. Myös steiner- nukke lojuu torsona tuossa pöydällä, kun en ole saanut aikaiseksi jatkaa sitä.. Ehtiihän tässä. 
Lastenhuoneessa alkoi muutos, kun saatiin pinnasänky koottua. Tai siis gorillat sai. Minä katsoin vierestä. Sinne tarvitaan verhot ja matto, ja mua harmittaa ihan hirveästi etten ostanut ikeasta verhokangasta, josta tykkäsin. Mies sille nyrpisteli nenäänsä, ja minä hetken mielenhäiriössä otin sen huomioon! Täytynee nakittaa joku tuomaan sitä kun joku vaan eksyisi ikeaan... (vink vink!)

Pieni bonsai- vauva tuotti ikävän yllätyksen kun eilen huomasin siinä jotain seitin tai homeen tapaista.. Tänään bongasin siitä sitten jonkun pienen pienen toukan, ja myöhemmin jonkun hämähäkin tapaisen! Toivotaan että se siis kestää mäntysuopakylvyn ja ötökät ei!

2 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Maailman siistein pipo!!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kestä! Ihana! :O