torstai 29. huhtikuuta 2010




Vain neljä kuukautta siihen meni.
Olohuone näyttää suunnilleen siltä kuin pitääkin. Vanha telkkarin romu olisi vielä lähdössä, ja sen paikalle tulisi hylly. Kun löytäisi sen hyllyn joka olisi juuri oikean lainen.

Kesken jääneiden taulujen hahmot kuvaavat perheen harrastuksia. Minä ja tyttö harrastamme capoeiraa, ja mies pääsi suomen ainoaan katori shinto ryu kouluun. (niin se on se samurai-juttu)

Kun ne taulut vielä saisi valmiiksi..
Itse asiassa ajaudun kriisiin niiden kraafisen ilmeen kanssa. Olisiko kuitenkin parempi jos ne olisivat maalauksellisemmat?


2 kommenttia:

Lankastia kirjoitti...

Sisäinen graafikkoni innostuu heti maalauksista!! Pienen kuvankin perusteella ne ovat tosi hienoja! Sommittelu ainakin tuossa kokonaan näkyvässä on toimiva. Saman vaikutelman antaa toinenkin työ, vaikkei se näykään kuvassa kokonaan.

Sitä en osaa sanoa, miltä tuntuu katsella töitä, sanotaan vaikka, kahden tai viiden vuoden kuluttua, mutta siinä ajassa ehtii maalata vaihtotyöt seinälle, jos haluaa..

Kiiki kirjoitti...

ihanat kuvat! voithan sää tehdä esim. tosta taustasta vähän maalauksellisemman jos haluut? mut hienoja on ja ois kiva nähdä valmiina!