maanantai 11. tammikuuta 2010


Tässä tämä nyt sitten menee.
Homma kesti lähinnä siksi että kuvaaminen ei meinaa millään luonnistua!
Toinen kuva tahtoo kertoa miten lamppu toteutettiin; eli vanhan pärekorin pohjaan raa'asti tuikkasin sen kokoisen ympyräisen reiän, että tuollainen ruuvattava valaisin siihen menee. Olisiko tuo IKEAn valaisin.


Sitten hökötys kiinnitettiin kattoon. Ikävintä on että lampun paikka asunnossa aivan väärässä paikassa nähden meidän ruokapöytään. Ja koska ei vielä ollut tarvittavia nippeleitä, on lamppu aivan vino, ja muutenkin hitusen kehnosti katossa kiinni.


Kuvausta yritin ensin päivänvalossa, ja sitten iltasella salaman kanssa ja ilman, ja sitten loppuikin kameran akku, ja näyttää siltä että kun akku on aivan lopussa, ei kamera oikein jaksa tarkentaa niin hyvin. Tässä kuitenkin tulokset.


Lopulta lamppu oli vielä enemmän vinossa koska meidän kissa päätti että on hyvä idea leikkiä isolla kattovalaisimella. Koko touhu päättyi siihen että rotjake tippui kokonaan alas, ja me päätimme että hankimme ensin ne kunnon kiinnikkeet ja laitamme lampun vasta sitten kattoon.
Mutta ihan kiva siitä tulee! ...eikö?

Nämä kuvat saavat minut uudelleen miettimään että jaksaisiko kuitenkin maalata nuokin seinät? Pätimme jo tyytyä näin vuokra- asunnossa tuohon tapettiin, mutta onhan se aika kamala! Noh, katsotaa kun saadaan tuo muutenkin sisustettua.


1 kommentti:

Anna kirjoitti...

OI ihana lamppu!