tiistai 10. marraskuuta 2009



Friteeratut jättikatkaravut

Fritti:
Kome valkuaista
2rkl kik-hernejauhoa
1rkl maissijauhoa/perunajauhoa
1tl suolaa
1/2tl seesamöljyä
mausteet mielen mukaan. Esim. sitruunaruohojauhetta tai chiliä

tiputa katkarapu frittiin, ja sitten kuumaanöljyyn. Anna ruskistua.
Lisäksi lämmintä salaattia ja

Jogurttidippi/Raitha:

1prk ruoka bulgarian jogurttia
Valkosipulin kynsi
pätkä kurkkua pienittynä
suolaa
mausteeksi esim. wasabia ja hyppysellinen pippuria.

Nam.

(Teepannu on tämän päivän löytö kirpparilta. Metallinen tarjoiluastia viimeviikolta, ihana)

2 kommenttia:

Tassu kirjoitti...

todellinen löytö tuo teepannu, kaunis!! siispä lähden kirppareille katselemaan toiveikkaana

Kiiki kirjoitti...

ihana teepannu!