sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Olohuone


Nyt kun ei kerran saa mitään aikaiseksi, niin laitetaan nyt näitä "sisustus"kuveja. Taulutkin onnistuin laittamaan sellaiseen salajemmaan, etten ole jaksanut kaivaa niitä kuvattavaksi.

Tässä siis olohuoneen nurkkaa ja sohvaa. Oikeasti sohvalla pitäisi olla "talvikangas", eli tummempi vihreä intiahässäkkä, mutta olen hukannut sen. Kaiuttimet on hätää kärsimässä ja menossa vaihtoon kun saadaan lottovoitto. JA pari hyllyä tuo kaipaisi lisää, tykin päällä on liikaa tilaa, ja DVD:t tarvitsisi lisää tilaa.




Keinutuoli, jolla oikeastaan ei ole kovin isoa virkaa meillä. Kissat nukkuu siinä, jos mahtuvat miehen vaatteilta. Ikkunalauta toimii yöpöytänä.


Vastakkainen nurkkaus hyllystä. Kaappi ja peili on juuri siirretty, joten kuvat seinällä on aivan miten sattuu. Ja tuo musiikkinurkkauskin on ihan epä-edustava kun on juuri käytössä, ihan ku ne olis jotain muuta kuin sisustuskamaa! ;)

Luonnollisesti meidän olohuoneessa on neljä nurkkaa. Mutta koska minusta on tylsää että sänky on olkkarissa ja siinä on juuri tosi epäsopiva päiväpeitto, niin se jääköön nyt arvoitukseksi. Toisessa suunnassa taas asuu minun ah, niin ihana mäkkini, mutta koska pöytä on aina täynnä kaikkea oleellista ja epäoleellista, ja seinällä ei voi pitää mitään kun tykki heijastetaan siihen, niin sekin jää nyt katsomatta.

Tällaista tällä kertaa. Inspiraatiota odotellessa..

Ei kommentteja: