tiistai 16. joulukuuta 2008

Servettilakkaa!


Ihqdaa Erlend Loe saapui tilauksesta suomalaiseen ja minä riensin sen sieltä hakemaan. Minua on kolme vuotta huijattu uskomaan ettei Doppleriin ole jatko- osaa. Tässä se nyt sitten on >=/



Kirja- asiasta innostuneena askartelin pari kirjanmerkkiä. Toinen joulukortiksi. Kenellekköhän.. ;)


Fimo- massaakin eksyi ostoskoriin, ja tässä tulos. Miehelle tein riipuksen, mutta se joutui käsittämättömästä syystä vessanpönttöön eikä kukaan suostunut sitä sieltä onkimaan (?!)


Taika
Me olemme päässeet yli sähinävaiheesta, ja siirrytty tuijotteluun ja satunnaisiin läpsimisiin. Eli Taika ja Mau saattavat ohittaa toisensa ja toinen kokeiluluontoisesti tökkää tassulla toista naamaan. Lienee joku rituaali? Taika alkaa vähitellen seota päästään, koska en päästä sitä ulos, ainakaan ennenkuin on hali- asteella Maun kanssa.
Mau on alkanut syömään hiukan paremmin. Yksi ratkaisu oli ilmiselvä, ja vain tyhmä ei olisi sitä tajunnut; On hirveän sivistymätöntä syödä lattialla. Kun lautasen laittaa pöydälle niin Mau mielellään syö tuolilla istuen, mitä tahansa. Edelleen tosin parasta olisi tarjoilla joka aterialla eri ruokaa.. (jättihuokaus)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Noh, toivottavasti pikku MAU alkaisi pian syömään tai sit joutuu sairaalaan ja tiputukseen...