perjantai 31. lokakuuta 2008

Uusi blogi!Niin siis kävi ettei edellisen päivitys käynyt uudella koneella, kun käytän safaria. Ja muokkaukseen olisi sopinut vain firefox tai ie. Minäpä en niitä halua. Ja uudet jutut on aina kivoja. Kivempiä kuin korjata vanhaa.. tai ainakin koneella. Vanhaa minä korjaan paljonkin, kun on kyse vaatteista tai tavaroista. Tai ainakin käytän johonkin uuteen.

En yhtään tajua mikä tässä vaaleanpunaisessa on, kun se ei ole minun väri eikä kuvaa mitään kohtaa elämässäni. Jotkut asiat on vaan kaikkein siisteimpiä vaaleanpunaisena, kuten nettisivu. Ehkäpä joskus tulen muokkaamaan näitä, kun jaksan keskittyä. Nyt lähinnä mietin mihin blogia tarvitsen. 

Olen äärettömän innokas käsityöläinen ja "taiteilija". Myös sisustus on ihan lempipuuhia. Sisustuksesta varsinkaan minulla ei vaan juuri ole oikein näyttöä että sitä materiaalia joutuu odottamaan. Me muutettiin tähän taloon viime helmikuussa, jonka jälkeen se on jo käynyt monta muutosta noin tavaroiden paikkojen suhteen. Kaikki siis vasta nyt on alkanut hakemaan lopullista paikkaansa. Kesä ja syksy on mennyt huonosti, raskauden aiheuttamien vaivojen takia, ja nyt on tullut se ilon aika kun energiaa riittäisi ja ideoita varsinkin. Toteutus tökkii ajan ja rahan puutteen vuoksi.

Ihan ensiksi, illalla tai ehkä vasta huomenna. Tai ylihuomenna voisin lisäillä vanhan blogin kuvia. Siellä on lähinnä maalauksia. Ehkäpä tässä alkukangertelun aikana askartelut edistyy kovasti ja saan sitten niitäkin esiteltyä! Sisustuselämä kokee uusia tuulia piakkoin kun alan laittaa keittiötä, ja sitten lastenhuonetta valmiiksi pientä varten. Myös kaikkea pientä hankintaa on, joten kai minä itseäni tällä vähintäänkin viihdytän!

Nyt onkin lähdettävä kylmään, pimeään sateeseen. Kauppaan.

p.s. Toivottavasti palstan tytöt eivät pistä pahakseen joutumistaan tuohon blogilistalle! <3

Ei kommentteja: